Autolaadkraan Hoofddorp is er speciaal voor de grote en kleine uitdagingen op het gebied van transport. Maakt u zich niet druk over hoe dak- en gevelplaten, balken, trappen of buizen van het ene naar het andere punt komen. Wij gaan er mee aan de slag, zodat u gerust kunt zijn.
Wij verzorgen onder andere:

  • Speciaal transport;
  • Transport van machines;
  • Transport van containers (units);
  • Transport van dak- en gevelbeplating;
  • Transport van hout- en staalconstructies.

Samen met u zorgen we ervoor dat het hele proces tot in de puntjes wordt geregeld. Waar en wanneer dan ook. Onze dienst reikt door heel Nederland.

Contact

Wij staan voor al uw transportuitdagingen klaar!

Wij maken gebruik van de DAF XF 105 en XF 106 waarmee we alles kunnen vervoeren. Of het nu om machines gaat of een dakkapel. Het kan allemaal. Sommige soorten transport zijn te hoog, te breed of te lang om met een normale vrachtwagen te vervoeren. Met de DAF XF 106 is dat bij Autolaadkraan Hoofddorp geen probleem. Hij kan tot wel 20 ton dragen en is uitgevoerd met een autolaadkraan die tot ruim 30 meter kan reiken. Bovendien zijn al onze chauffeurs in het bezit van een TCVT-certificaat, waardoor zij zelfstandig mogen laden en lossen. Daarnaast mogen zij ook hijwerkzaamheden uitvoeren. Met de trailers, aanhangers, wipkarren en ballastbakken kunnen wij al het transport aan.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

We begrijpen dat u eventueel nog vragen heeft of meer informatie wilt hebben. U kunt ons telefonisch bereiken via 0252-769135 of mail naar info@ths.nl.

Autolaadkraan Hoofddorp is beschikbaar voor al uw kleine en grote transportprojecten!

Contact

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Telefoon

0252 – 769135

Adres

Madame Curiestraat 6

2171 TW Sassenheim

Mail

info@ths.nl

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug: