AUTOLAADKRANEN

Transport van containers (units) met autolaadkranen

autolaadkranenWilt u een bouwlocatie inrichten met opslagcontainers en units (‘mobile homes’)?  THS Transport beschikt over verschillende gespecialiseerd autolaadkranen die uitermate wendbaar zijn zodat alles op tijd en op de juiste plek komt te staan. Ongeacht of het om een compacte (opslag)container gaat of om een unit van 12 meter. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Autolaadkranen voor transport van dak- en gevelbeplating

Dak- en gevelplaten kunnen afhankelijk van het project flinke lengtes hebben. Als THS transport zijn wij hierin gespecialiseerd en beschikken we over het juiste materiaal zoals; een radiografische bestuurbare, wendbare SEMI oplegger al dan niet uitschuifbaar tot 4,6 meter met een maximum lengte van 21 meter. Net zoals een autolaadkraan met een kraan capaciteit van 105 tonmeter. Wij bieden mogelijkheden voor speciaal transport bij ladingen met afwijkende afmetingen en beschikken daarnaast over kraantrekkers om zware en grote objecten verticaal te transporteren.
Met onze kennis en gespecialiseerd materiaal vervoeren we de dak- en gevelplaten naar elke gewenste locatie.

Transport van hout- en staalconstructies met behulp van autolaadkranen

Met het vervoeren van staal- en houtconstructies naar de gewenste locatie heeft u te maken met behoorlijke afmetingen en gewichten. THS transport verzorgt het complete vervoer van balken, spanten, trappen of bijvoorbeeld een balustrade. Daarnaast vervoeren we ook andere bouwmaterialen zoals stenen, zand en bulkgoederen. Met onze gespecialiseerde opleggers is het mogelijk om hout- en staalconstructies van meer dan 20 meter te vervoeren. Deze opleggers beschikken over radiografische besturing waardoor ze nauwkeurig kunnen manoeuvreren en uw constructie op de juiste plek neerzetten. Neem contact op voor meer informatie.

Transport van stenen, zand en andere bulkgoederen

THS Transport beschikt ook over kipperwagens voor het vervoer van stenen, zand en andere bulkgoederen. Met ervaren chauffeurs, moderne kiepwagens en onze focus op klanttevredenheid, zorgen we voor een veilige en efficiënte afhandeling van uw bulklading, ongeacht de omvang of afstand.