01 Ths Met Ram Logo 15 01 2018

Transportbedrijf Leiden

Transportbedrijf Leiden

Transportbedrijf Leiden weet door ruim 18 jaar ervaring als geen ander hoe uw transport veilig op de plaats van bestemming aankomt. U kunt onder andere terecht bij ons voor de volgende soorten transport:

  • Speciaal transport;
  • Transport van machines;
  • Transport van containers (units);
  • Transport van dak- en gevelbeplating;
  • Transport van hout- en staalconstructies.

Bij dit soort transport is het van belang dat u op een veilige en professionele manier alles goed van A naar B krijgt verplaatst. Door onze behaalde certificaten weten wij als geen ander hoe we uitdagende projecten moeten uitvoeren. Transportbedrijf Leiden staat voor u klaar en denkt met u mee over het logistieke proces dat bij elk project erbij komt kijken.


Contact

Bestand 056
Bestand 096

Flexibel, dat zijn wij!

Met onze autolaadkranen staan we altijd klaar om u te helpen met de zwaarste klussen die u kunt bedenken. De autolaadkranen die wij gebruiken, worden gebruikt in combinatie met ballastbakken, aanhangers, wipkarren en trailers. Weet u niet helemaal wat u precies nodig heeft? Geen zorgen, want wij helpen u graag om erachter te komen wat dat precies is.
Heeft u bijvoorbeeld een boot die uit het water moet worden getakeld en naar een andere bestemming moet worden vervoerd? Of moet er een nieuwe dakkapel worden geplaatst? Dat kunnen wij allemaal voor u regelen. Mocht het nodig zijn om u in het weekend met het transport te helpen, dan komt dat goed uit. Wij hebben bij Transportbedrijf Leiden namelijk geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn zeer flexibel in alles wat wij doen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u op zoek naar passievolle vakmensen voor uw transport? Dan zit u bij ons op de juiste plek. Bel voor meer informatie naar 0252-769135 of mail naar info@ths.nl.

Alles veilig van A naar B met Transportbedrijf Leiden!


Contact

Transportbedrijf Leiden

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Phone.png

Telefoon

06 – 72 18 08 53

Address.png

Adres

Madame Curiestraat 6

2171 TW Sassenheim

Email.png

Mail

info@ths.nl