Transportbedrijf Bollenstreek

Transportbedrijf Bollenstreek staat garant voor chauffeurs met jarenlange ervaring die allemaal een TCVT-certificaat op zak hebben en weten hoe ze hun technische inzicht moeten inzetten. Bent u op zoek naar een bedrijf met vakbekwame mensen, dan zit u bij ons goed!
Waar u ons voor in kan zetten:

  • Speciaal transport;
  • Transport van machines;
  • Transport van containers (units);
  • Vervoer van dak- en gevelbeplating;
  • Transport van hout- en staalconstructies.

Natuurlijk gaan wij met goede zorg om met uw transport. Maakt u zich geen zorgen en reken op onze kennis en ervaring! Wij zijn in het bezit van autolaadkranen die een gewicht tot wel 20 ton kunnen vervoeren. Of u nu containers op een bouwlocatie nodig heeft of talloze bakstenen voor een groot bouwproject. Bij ons kunt u voor alle soorten transport terecht. Bovendien zijn wij actief door het gehele land, inclusief de Waddeneilanden.

U vraagt, wij doen!

Elke dag van de week zetten wij ons in om u zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, waardoor wij heel flexibel zijn in hetgeen dat wij het liefst doen. Met onze vrachtwagens van DAF kunnen wij naast het transport ook alles goed op de plek zetten waar u alles wilt hebben. Op deze manier gaan wij zeer efficiënt te werk, wat niet alleen fijn voor u is, maar ook voor ons. U kunt ons onder andere inhuren voor het transport van machines, bouwstoffen of hout- en staalconstructies. Wij adviseren u en stippelen tevens het logistieke proces met u uit.

Contact

Wilt u nog meer weten of bent u niet helemaal zeker van wat u precies nodig heeft? Bel dan gerust naar 0252-769135, zodat wij u advies op maat kunnen geven. Natuurlijk kunt u ons ook een bericht sturen naar transport@ths.nl.
Transportbedrijf Bollenstreek geeft eerlijk advies waar u echt wat aan heeft!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Telefoon

06 – 72 18 08 53

Adres

Madame Curiestraat 6

2171 TW Sassenheim

Mail

info@ths.nl