SPECIAAL TRANSPORT

Is de lading te hoog, te breed, te lang of te zwaar voor een normale vrachtwagen? Dan valt deze lading goederen onder speciaal transport. THS transport beschikt over juiste transportmiddelen om uw lading te vervoeren. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Transport van machines

Voor het transport van verschillende machines bent u bij THS transport op de juiste plek. Met onze gespecialiseerde voertuigen kunnen alle soorten machines door heel Nederland vervoerd worden. Hiervoor beschikken wij over een DAF XF 106 met een semi dieplader. Deze is uitschuifbaar tot 4,6 meter met een laadvermogen van 26.800 kilo.

Transport van containers (units)

Wilt u een bouwlocatie inrichten met opslagcontainers en units (‘mobile homes’)? THS Transport beschikt over verschillende gespecialiseerd autolaadkranen die uitermate wendbaar zijn zodat alles op tijd en op de juiste plek komt te staan. Ongeacht of het om een compacte (opslag)container gaat of om een unit van 12 meter. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Transport van dak- en gevelbeplating

Dak- en gevelplaten kunnen afhankelijk van het project flinke lengtes hebben. Als THS transport zijn wij hierin gespecialiseerd en beschikken we over het juiste materiaal zoals; een radiografische bestuurbare, wendbare SEMI oplegger, al dan niet uitschuifbaar met 4,6 meter en een maximum lengte van 16,30 meter. Net zoals een autolaadkraan met een kraan capaciteit van 105 tonmeter. Met onze kennis en gespecialiseerd materiaal vervoeren we de dak- en gevelplaten naar elke gewenste locatie.

Transport van hout- en staalconstructies

Met het vervoeren van staal- en houtconstructies naar de gewenste locatie heeft u te maken met behoorlijke afmetingen en gewichten. THS transport verzorgt het complete vervoer van balken, spanten, trappen of bijvoorbeeld een balustrade. Met onze gespecialiseerde opleggers is het mogelijk om hout- en staalconstructies van meer dan 16 meter te vervoeren met een maximum laadvermogen van 26.800 kg. Deze opleggers beschikken over radiografische besturing waardoor ze nauwkeurig kunnen manoeuvreren en uw constructie op de juiste plek neerzetten. Neem contact op voor meer informatie.

KLIK HIER VOOR EEN OFFERTEAANVRAAG
0
GEPLANDE PROJECTEN
0
SUCCESVOLLE LEVERINGEN
0
JAAR ERVARING

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET THS