Bestand 056Hoogwerker transport Sassenheim

Hoogwerker transport Sassenheim is een transportbedrijf waar mensen met passie voor het vak werken. Bent u uw huis aan het verbouwen en weet u niet hoe u alle grote onderdelen op uw adres krijgt? Dan kunt u op ons rekenen. Wij zorgen niet alleen dat alles goed wordt vervoerd, maar we hijsen de spullen ook op de juiste plek met onze autolaadkraan.

  • Huur ons in voor:
  • Speciaal transport;
  • Transport van machines;
  • Transport van containers (units);
  • Transport van dak- en gevelbeplating;
  • Transport van hout- en staalconstructies.

Pallets met bakstenen, dakkapellen en machines kunnen wij allemaal bij u voor de deur afzetten. Hoe groot het transport ook is, Hoogwerker transport Sassenheim zorgt ervoor dat alles veilig en heel aankomt op de plaats van bestemming. Wij hebben al het benodigde materieel dat nodig is voor uw opdracht.

Klik hier voor contact

Bestand 068Wij werken voor particulieren en bedrijven

Uw tuin aan het verbouwen of juist units nodig voor op een bouwlocatie? Het kan bij ons allemaal worden vervoerd. U vertelt wat u nodig heeft van ons en wij zorgen dat alle spullen op locatie worden afgeleverd. Bovendien denken wij mee bij het logistieke proces dat komt kijken bij grotere projecten. Tevens hanteren wij een flexibele werkwijze. Onze medewerkers hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn zelfs bereid om in het weekend te werken.

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op en stel al uw vragen direct aan de transport experts. Bel gerust naar 0252-769135 40 of mail naar info@ths.nl.
Hoogwerker transport Sassenheim weet wat te doen en staat altijd voor u klaar!

Klik hier voor contact