Hoogwerker transport Noordwijk

Hoogwerker transport NoordwijkHoogwerker transport Noordwijk denkt van begin tot eind met u mee. Wij kunnen het ons voorstellen dat u niet helemaal weet wat u precies nodig heeft. Wellicht denkt u dat uw transportgoederen te massief zijn voor ons. Wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Bovendien kunnen wij vaak grote en zware ladingen met onze autolaadkranen op precies de juiste plek neerzetten, zodat u niet zelf nog met spullen moet sjouwen.
Huur ons in voor:

  • Speciaal transport
  • Transport van machines
  • Vervoer van hout- en staalconstructies
  • Containertransport (units)

Gaat u uw huis en tuin verbouwen en heeft u allerlei grote spullen hiervoor moeten bestellen? Dan zijn wij het aangewezen bedrijf om alles op de juiste plek te bezorgen. Misschien heeft u een aannemersbedrijf en moet er een hele bouwlocatie worde ingericht met bouwstoffen en units. Hoogwerker transport Noordwijk staat in dit geval de hele week voor u klaar. Samen met onze gecertificeerde chauffeurs denken we na over het logistieke proces en gaan we zo efficiënt mogelijk te werk.

Met passie aan het werk!

De passie die wij hebben voor transport is groot. Door jarenlange ervaring kunnen we met zekerheid zeggen wat voor u het beste is. Het logistieke proces kunt u aan ons overlaten. Bovendien kunnen wij alles op precies de juiste plek plaatsen. Dit doen we met onze autolaadkranen die een afstand kunnen bereiken tot wel 30 meter.
Daarnaast is het ook mogelijk om andere spullen van punt A naar B te verplaatsen met onze ballastbakken, aanhangers, wipkarren en trailers. De trailer is tevens radiografisch bestuurbaar! Kortom, zoekt u een transportbedrijf dat u bij alle soorten transport kan helpen door heel Nederland? Dan kunt u op ons rekenen! Wij zorgen ervoor dat het hele logistieke proces in orde komt en u er geen omkijken naar heeft.

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0252-769135 of mail ons naar info@ths.nl
Hoogwerker transport Noordwijk is tevens beschikbaar in het weekend!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Telefoon

06 – 72 18 08 53

Adres

Madame Curiestraat 6

2171 TW Sassenheim

Mail

info@ths.nl