Bouwtransport Sassenheim

bouwtransport sassenheimTHS Transport werkt vol passie aan alle transportprojecten in Sassenheim. Onze visie en flexibiliteit maakt dat wij al 18 jaar succesvol bedrijf zijn. Wij werken door het hele land met gecertificeerde werknemers waardoor u altijd de beste service van ons kunt verwachten voor bouwtransport in Sassenheim.
Wat wij doen:

  • Speciaal transport;
  • Transport van machines;
  • Transport van containers (units);
  • Transport van dak- en gevelbeplating;
  • Transport van hout- en staalconstructies.

Met grote zorg en professionaliteit kunt u er 100% zeker van zijn dat alle spullen van A naar B worden vervoerd. Bestaat uw transport uit grote zware spullen? Dat is geen probleem. Wij beschikken namelijk over vrachtwagens, aanhangers, trailers, wipkarren en ballastbakken die alles aankunnen.

Wij staan voor u klaar voor uw bouwtransport in Sassenheim!

Onze chauffeurs hebben certificaten, waardoor ze zelfstandig mogen laden en lossen. Aan alles wordt gedacht, zodat u zich kan ontspannen. De autolaadkranen die wij bezitten kunnen grote, zware ladingen aan. Bovendien kunnen wij uw spullen op de juiste plek hijsen met onze fly-jib die een afstand van ruim 30 meter kan bereiken. Zoekt u een transportbedrijf dat goed weet hoe het dak- en gevelbeplating moeten transporteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De autolaadkraan die Bouwtransport Sassenheim hiervoor gebruikt, heeft een radiografische, wendbare en vlakke oplegger die uitschuifbaar is. De lengte van deze oplegger is 4,6 meter tot wel 20 meter

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Niet helemaal zeker wat u nodig heeft of denkt u dat uw transport te groot is? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 0252-769135 of stuur ons een mail naar info@ths.nl.
Bouwtransport Sassenheim denkt tevens mee aan het logistieke proces!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Telefoon

06 – 72 18 08 53

Adres

Madame Curiestraat 6

2171 TW Sassenheim

Mail

info@ths.nl