bouwtransport delftBouwtransport Delft

Bouwtransport Delft denkt met u mee! Bent u bezig met een tuinverbouwing en moeten er talloze pallets met stenen in de tuin worden geplaatst? Laat dat dan maar aan ons over. Onze gecertificeerde werknemers weten hoe ze te werk moeten gaan.
Bouwtransport is niet het enige transport dat wij uitvoeren. U kunt ons ook inschakelen voor:

  • Transport van stenen;
  • Transport van buizen;
  • Transport van units en containers;
  • Transport van dakkapellen;
  • Transport van hout- en staalbouwwerken.

Ben er zeker van dat alles veilig, efficiënt en heel op de plaats van bestemming aankomt. Bouwtransport Delft neemt het logistieke deel ook van u over, zodat u met een gerust hart alles aan ons kunt overlaten.

U kunt zelfs in het weekend op ons rekenen!

Met onze DAFs XF 105 en XF 106 zorgen wij ervoor dat u zelfs in het weekend geholpen wordt. Wij rijden door heel Nederland met uw transport. Met ballastbakken, trailers, wipkarren en aanhangers is alles mogelijk. De autolaadkranen waarmee wij werken kunnen tot wel 20 ton tillen en hijsen. Bovendien is het geen probleem als we materialen 30 meter ver moeten verplaatsen. Dit alles kan zonder problemen geregeld worden met de bijbehorende fly-jib.
Hebt u ons na vijf uur nodig, dan is dat geen probleem. Door onze passie en flexibiliteit zorgen wij ervoor dat het karwei mooi op tijd afkomt.

Contact

Wilt u er verzekerd van zijn dat alles goed en veilig aankomt en wilt u meer informatie. Bel dan gerust naar 0252-769135 of mail naar info@ths.nl.
Laat al uw transport aan Bouwtransport Delft over!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Telefoon

06 – 72 18 08 53

Adres

Madame Curiestraat 6

2171 TW Sassenheim

Mail

info@ths.nl