autolaadkraan rotterdamAutolaadkraan Rotterdam transporteert al uw goederen naar de plaats van bestemming. Hoe groot de uitdaging ook is, wij staan voor u klaar.
Waar u ons voor kunt inzetten:

  • Speciaal transport;
  • Transport van machines;
  • Transport van containers (units);
  • Transport van dak- en gevelbeplating;
  • Transport van hout- en staalconstructies.

Wij vinden het belangrijk dat alles op de gewenste plek terecht komt. De goederen die u nodig heeft, worden veilig bij u thuisbezorgd of wellicht op een werklocatie. De autolaadkranen die wij gebruiken kunnen allerlei soorten transport aan. Brede, lange en zware goederen vervoeren wij al jarenlang. Bovendien zitten wij al ruim 18 jaar in het vak en weten we als geen ander hoe we een groot transportproces moeten uitvoeren.

Contact

Wij regelen het voor u!

Heeft u uw tuin opnieuw ontworpen en hebt u een grote hout- of staalconstructie besteld? Dan kunnen wij die naar uw huis vervoeren en ook nog eens in uw tuin plaatsen. Dit wordt gedaan met de kraan en de bijbehorende fly-jib. Is uw tuin achter uw huis en moet er een lange afstand worden overbrugd? Dat is geen probleem voor Autolaadkraan Rotterdam. Wij kunnen alle goederen met een maximaal gewicht van 1250 kilo ruim 30 meter verplaatsen met de kraan.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u toch nog een aantal vragen of wilt u in contact komen met ons om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen gaan? Twijfel dan niet en bel ons op 0252-769135.
Wilt u ons liever een mail sturen? Dat kan naar info@ths.nl.
Autolaadkraan Rotterdam is er voor particulieren en bedrijven!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Telefoon

0252 – 769135

Adres

Madame Curiestraat 6

2171 TW Sassenheim

Mail

info@ths.nl