Hoogwerker transport Alphen aan den Rijn

hoogwerker transport alphen aan den rijnHoogwerker transport Alphen aan den Rijn staat voor efficiënt en betrouwbaar vervoer van de meest uiteenlopende ladingen. Wij zorgen niet alleen voor het transport, maar helpen ook bij het bijbehorende logistieke proces dat bij elk project erbij hoort. Wij lossen meerdere transportuitdagingen voor u op.
Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Speciaal transport;
  • Transport van machines;
  • Transport van containers (units);
  • Transport van dak- en gevelbeplating;
  • Transport van hout- en staalconstructies.

Alles zal op een professionele en veilige manier op de plek arriveren die u heeft uitgekozen. Moeten er containers, dekplaten, rioolgemalen, machines of kabelhaspels worden vervoerd? Voor transport met een hoogwerker is dit allemaal geen probleem. Onze chauffeurs hebben allemaal een TVCT-certificaat. Zij mogen zelfstandig laden, lossen en hijswerkzaamheden verrichten.

Hoogwerker transport Alphen aan den Rijn. Bij ons kan het allemaal!

De autolaadkranen die wij gebruiken, kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Wij zijn namelijk in het bezit van aanhangers, trailers, ballastbakken en wipkarren waarmee we alles kunnen vervoeren en hijsen. Wilt u bijvoorbeeld een bouwlocatie inrichten met opslagcontainers? Dan zorgen wij dat de containers op tijd op locatie staan, zodat u meteen aan de slag kunt. Het maakt niet uit of de containers of units 12 meter lang zijn of kleiner. THS Transport heeft een flexibele werkwijze en beschikt over wendbaar materieel, compleet met autolaadkranen. Naast dat wij door heel Nederland transporteren, zijn wij ook in het weekend beschikbaar als dat voor u het beste uitkomt.

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op.

Door de vele soorten transport kunnen wij het ons voorstellen dat u met vragen zit. Wij hebben jarenlange ervaring en weten hoe we u het beste kunnen adviseren. Bel gerust naar 0252-769135 of mail naar info@ths.nl.
Hoogwerker transport Alphen aan den Rijn staat garant voor een efficiënte en professionele werkwijze!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Telefoon

06 – 72 18 08 53

Adres

Madame Curiestraat 6

2171 TW Sassenheim

Mail

info@ths.nl